Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن ملکی رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در گفت‌وگو با خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس درباره آخرین تغییرات کتب درسی، اظهار کرد: در مجموع تمام کتاب‌های درسی حدود 900 عنوان کتاب داریم.

وی با بیان اینکه امسال دو کتاب جدیدالتألیف در گروه زبان‌های خارجی، داریم، گفت: کتاب‌های زبان آلمانی و زبان فرانسه برای پایه هفتم تألیف شده است و در سال‌ تحصیلی جدید، اجرای آزمایشی می‌شود یعنی این کتاب در سراسر کشور توزیع نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این دو کتاب جزو دروس انتخابی است، افزود: باید به آرامی وابستگی دانش‌آموزان به زبان انگلیسی رها شود و زبان‌های دیگر مانند آلمانی و فرانسه هم ارائه شود؛ البته برای زبان‌های دیگر امکان اجرا مانند معلم نداریم.

ملکی در پاسخ به این پرسش که «قرار بود زبان چینی هم تدریس شود؟»، ادامه داد: زبان چینی شرایط خاص خود را دارد و این زبان در دستور کار نیست.

وی با بیان اینکه تغییرات جزئی نیز در کتاب‌های مطالعات اجتماعی پایه‌های هفتم و هشتم و زبان و ادبیات فارسی، صورت گرفته است، گفت: تغییرات جزئی را به عنوان خبر اعلام نمی‌کنیم.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی درباره تغییر جلد کتاب پایه سوم ریاضی و تصویر کتاب فارسی پایه اول ابتدایی که درباره‌اش بحث‌هایی شده بود، گفت: تصویر کتاب فارسی اول اصلاح شد و طراح تغییراتی داده است یعنی قرآن در بالای طاقچه‌ای قرار گرفته است. همچنین جلد کتاب ریاضی نیز با طراحی جدید ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: كتاب زبان فرانسه كتاب زبان آلماني رئيس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي حسن ملكي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۶۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،    عزیز منصوری سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نخجوان به اتفاق همکاران بخش فرهنگی سر کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نخجوان از کرسی زبان فارسی دانشکده زبان‌های خارجی دانشگاه دولتی نخجوان بازدید کردند.

 این جلسه  با حضور رئیس دانشگاه، معاون   و تعدادی از مدیران  و اساتید زبان فارسی دانشگاه و نماینده وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان در جمهوری خود مختار نخجوان برگزار شد.

در این جلسه، حاضرین در مورد وضعیت آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختار نخجوان و راه‌های توسعه ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی در این حوزه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

 

 

دیگر خبرها

  • برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم چگونه تصحیح می شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • ببینید | ادبیات فارسی بر قله جهان
  • علت مشکلات جیدون سانچو در منچستریونایتد از زبان تیری آنری (زیرنویس فارسی)
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • ادبیات فارسی بر قله جهان + فیلم
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • زبان آلمانی و انگلیسی مانع حضور زیدان در بایرن شد!
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان